amsterdam fitness


Palestra Sports Fitness in Amsterdam en Heiloo.
Maak nu kennis met het 30 Day Burn Program van Palestra Amsterdam! Het Turbo Belly Burner programma van Palestra Amsterdam. Maak nu kennis met het 30 Day Burn Program van Palestra Amsterdam! Hét gezonde fitness hart van Amsterdam Nieuw-West en Heiloo.
Meest complete sportschool voor Amsterdam West en Centrum.
Bij Health Club Jordaan sport je op jouw manier. Sporten in Amsterdam op joúw manier, dat kan bij Health Club Jordaan. Kom je trainen voor meer spiermassa, een betere conditie of misschien wel zonder doel? Wij zorgen ervoor dat je met een goed gevoel weer naar huis gaat. Wat je vindt bij ons? Goede fitnessapparatuur, veel groepslessen, de revolutionaire eGym, fijne begeleiding en een mooie sauna.
Sportschool Amsterdam Weteringdwarsstraat SportCity.
Door een diversiteit aan fitness en cardioapparaten, groepslessen, zonnebank en sauna ademt deze sportschool zowel inspanning als ontspanning. We zijn ten slotte niet voor niks de gezelligste club om fit te worden! SportCity Amsterdam Weteringdwarstraat is het gemakkelijkst lopend, per fiets of met het OV te bereiken.
Splash Healthclub Amsterdam Fitness Healthclub Amsterdam Center.
Achter een discrete entree aan de Lijnbaansgracht schuilt een van de meest luxueuze fitnessclubs in het centrum van Amsterdam met meer dan 50 groepslessen, een groot aanbod aan kracht en cardioapparatuur, achttien personal trainers, luxe wellness-faciliteiten, een health shop, kinderopvang en de ruimste openingstijden van Amsterdam.
Sportschool OosterGym: dé plek voor fitness in Amsterdam.
Introductie: Fitness à la carte. OosterGym in Amsterdam Oost / Watergraafsmeer introduceert: Fitness à la carte! De zekerheid van een kwalitatief goede sportschool met de mogelijkheid om te kiezen voor de laatste fitnesstrends zoals Cross Fitness, Indoor Bootcamp en Small Group Training.
Basic-Fit Sportscholen in Amsterdam.
En dat allemaal met één Basic-Fit abonnement, enorm handig. Hopelijk kunnen we je snel begroeten in één van onze sportscholen in Amsterdam. Vind je club. Fitness in Amsterdam. Fitness in Den Haag. Fitness in Rotterdam. Fitness in Groningen. Fitness in Eindhoven.
Sportschool Amsterdam Wibautstraat SportCity.
Fitness op Technogym-apparatuur. Bekijk het complete aanbod van SportCity. Bij SportCity Amsterdam Wibautstraat wordt veel aandacht besteedt aan het totale aanbod van groepslessen. Zo heb je onder andere de keuze uit groepslessen van het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd gegarandeerd bent van kwalitatief hoog opgeleide instructeurs en de allernieuwste lessen.
Home Fitness365. Home Fitness365.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! DÉ SPORTSCHOOL VAN AMSTERDAM, ALPHEN AAN DEN RIJN, HOOGLANDERVEEN / VATHORST TER AAR. Ben jij op zoek naar de perfecte sportschool in Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Hooglanderveen / Vathorst of Ter Aar? Dan ben je bij Fitness365 aan het juiste adres.
Fitness in Amsterdam groepslessen TrainMore Amsterdam Singel.
Fitness bij Trainmore Amsterdam Singel. Eerst een bank, daarna een postkantoor en nu een grensverleggende sportschool: bij TrainMore Amsterdam volg je fitness en groepslessen in een adembenemend rijksmonument aan de Singel. Jouw eigen urban playground aan de Amsterdamse grachten. Zodra je de monumentale trap oploopt, voel je de energie stromen.
Fitness Zuidas-De sportschool van Amsterdam Zuidas Buitenveldert.
Fitness Zuidas is een sportschool in Amsterdam Buitenveldert in de buurt van het Gelderlandplein en op loopafstand van de Zuidas. Wij onderscheiden ons door naast fitness ook veel verschillende groepslessen aan te bieden, zoals boksen/kickboksen, yoga, pilates, spinning, bodypump en nog veel meer.

Contacteer ons

fresh fitness amsterdam
fitness amsterdam zuid
fitness amsterdam oost
sportschool amsterdam centrum
anytime fitness amsterdam
beste sportschool amsterdam
fitness amsterdam zuidoost