splash fitness amsterdam


OneFit Blog Interview: Marc Haasjes van Splash Healthclub in Amsterdam OneFit Blog.
Deze week gingen we langs bij Marc Haasjes, manager van Splash Healthclub in Amsterdam op het Leidseplein. Ik ben in aanraking gekomen met fitness als ondersteuning bij het judo als wedstrijdsport. Na mijn opleiding aan het CIOS en de sport Academie heb ik gewerkt voor verschillende vecht en krachtsportbonden en ben zo de fitnessbranche ingerold.
Splash Healthclub Leidseplein 10 foto's' 11 reviews Fitness en lessen Lijnbaansgracht 241, Centrum, Amsterdam, Noord-Holland Telefoonnummer Yelp.
Splash Healthclub Leidseplein. Lijnbaansgracht 241, 1017 PH Amsterdam. 1017 PH Amsterdam Centrum. Stuur naar je smartphone. Sportactiviteiten Fitness en lessen. Foto van Splash Healthclub Leidseplein Amsterdam, Noord-Holland, Nederland door Elody V. Email from Marc door Andy D. Bekijk alle 10 foto's.'
Splash Healthclub Amsterdam Fitness Healthclub Amsterdam Center.
Achter een discrete entree aan de Lijnbaansgracht schuilt een van de meest luxueuze fitnessclubs in het centrum van Amsterdam met meer dan 50 groepslessen, een groot aanbod aan kracht en cardioapparatuur, achttien personal trainers, luxe wellness-faciliteiten, een health shop, kinderopvang en de ruimste openingstijden van Amsterdam. Splash Health Club Leidseplein biedt je de modernste fitnessfaciliteiten met volop daglicht en uitzicht over het Leidseplein.
Sporten bij Splash in Amsterdam en 229 andere sportscholen!
Lijnbaansgracht 241, 1017 PH, Amsterdam. Bekijk 854 reviews. Splash zal bij de meeste mensen wel bekend zijn. Deze gym bestaat namelijk al sinds 1982 en bevindt zich om de hoek bij het Leidseplein, tegenover de Melkweg en letterlijk boven de Sugar Factory.
Splash Healthclubs 449 foto's' 71 recensies Sportschool/fitnesscentrum Lijnbaansgracht 241, 1017 PH Amsterdam.
Hiernaast beschikt Splash over een grote fitness ruimte die van alle gemakken is voorzien. Luxe en schone apparaten. Ook hier word je goed geholpen door de personal trainers, die een intensief trainingsschema voor je samenstellen, zodat je ook resultaten boekt. Er heerst een goede sfeer en ook de persoonlijke aandacht van de medewerkers, maakt Splash een van de betere sportscholen in Amsterdam.
Splash Fitness amp; Healthclub Amsterdam telefoonnummer en adres Opzeggen.nl.
1017 PH Amsterdam. Splash Fitness Healthclub Amsterdam contactinformatie. Telefoonnummer Splash Fitness Healthclub Amsterdam. Wil je weten op welk telefoonnummer Splash Fitness Healthclub Amsterdam bereikbaar is? Gebruik het telefoonnummer 31 20 422 0280 om Splash Fitness Healthclub Amsterdam op te zeggen.

Contacteer ons

sportschool met zwembad amsterdam
outdoor fitness amsterdam
splash fitness amsterdam
fitness center ijburg amsterdam
fitness 4 me bos en lommer
buiten fitness amsterdam
ballet fitness amsterdam