sportschool met zwembad amsterdam


Sportschool Amsterdam Fitness Amsterdam Fitness Club Amsterdam Kom Sporten in de Amsterdamse Sportscholen.
Sportplaza Amsterdam is een unieke sportschool in Amsterdam met niet alleen een uitgebreide fitness, maar ook een buitenzwembad. Tijdens de wintermaanden kan je gebruik maken van een lekkere sauna of stoombad na afloop. Er is eventueel ook nog een binnenzwembad aanwezig.
Eerste fitness zwembad van Nederland in Amsterdam Vondelgym.
High end club op de Zuidas in Amsterdam Clubsportive Zuidas.
Een plek waar je keihard kunt trainen, maar ook net zo hard kunt ontspannen. Waar je de buitenwereld even achter je laat en vol energie de deur weer uitloopt. Get ready to be inspired. Gustav Mahlerlaan 24. 1082 MC Amsterdam.
Sportschool Amsterdam Weteringdwarsstraat SportCity.
Door een diversiteit aan fitness en cardioapparaten, groepslessen, zonnebank en sauna ademt deze sportschool zowel inspanning als ontspanning. We zijn ten slotte niet voor niks de gezelligste club om fit te worden! SportCity Amsterdam Weteringdwarstraat is het gemakkelijkst lopend, per fiets of met het OV te bereiken.
David Lloyd Amsterdam David Lloyd Clubs. Shape.
Looking for a gym in Amsterdam? Whether you need a spacious gym, packed full of equipment, an indoor swimming pool to fit in some lengths, fantastic group exercise classes, or somewhere to spend time with your family we have it all!
Fitness Health Club Amsterdam Sento.
Fitness Health Club Amsterdam. Wil je graag je conditie verbeteren, afvallen, fitter worden, of gewoon plezier beleven aan bewegen, kom dan sporten bij Sento, fitness en healthclub Amsterdam. Een team van deskundige fitnessinstructeurs staat voor je klaar om je te motiveren en persoonlijk te begeleiden. Onze healthclub is uitgerust met moderne kracht en cardioapparatuur van Life Fitness. Wij werken met de nieuwste trainingsmethodes zoals functioneel trainen en wij bieden naast fitness ook diverse groepslessen aan van Les Mills. Wil je ook lekker een paar baantjes zwemmen? Het is als Sento Member mogelijk om dagelijks gebruik te maken van het zwembad Het Marnix.
The Temple Fitness Amsterdam Noord De sportschool voor jong en oud in Amsterdam Noord.
De sportschool in Amsterdam Noord. The Temple Fitness en meer is DE sportschool in Amsterdam Noord waar u alles onder één dak kunt vinden. U kunt bij ons terecht voor fitness, krachttraining, conditietraining, voedingsadviezen, personaltraining en fysiotherapie, maar ook voor een relax momentje onder de zonnebank of in de infraroodsauna. De sauna is dagelijks toegangkelijk en is voor onze leden geheel kosteloos. Ons team staat elke dag voor u klaar en kan u helpen met zowel de basis, uw voeding en met advies omtrent uw abonnement.
Aanbod Fitness Zuiver Spa Sport Hotel ZUIVER.
Top sportschool met top trainers en top sfeer. De lessen van Miguel zijn onmisbaar als je van uitdagingen houdt. Een heel fijn team, professioneel, ik kom daar heel graag om te trainen, ze staan je altijd bij met vragen en ze geven de uitleg. 1081 KH Amsterdam.
Sportschool Amsterdam Wibautstraat SportCity.
Het pand is zeer ruim opgezet, waardoor de fitnessruimte ruimtelijk en overzichtelijk is. SportCity Amsterdam Wibautstraat is gelegen in het centrum van Amsterdam en ligt direct naast het station Amsterdam Amstel, waardoor de sportschool goed te bereiken is met de bromfiets of het openbaar vervoer.

Contacteer ons

sportschool met zwembad amsterdam
outdoor fitness amsterdam
splash fitness amsterdam
fitness center ijburg amsterdam
fitness 4 me bos en lommer
buiten fitness amsterdam
ballet fitness amsterdam