sportschool amsterdam amstel


Sportschool Amsterdam RAI Fit For Free Fitness vanaf 1199, pm.
Fit For Free Amsterdam RAI. Sportschool Fit For Free Amsterdam RAI is hét fitnesscentrum in Amsterdam, waar je op de manier kan sporten die bij jou past. Loop gerust eens binnen aan de Europaboulevard 3 en ontdek of fitness wat voor jou is.
Trend Fitness Met plezier resultaat behalen.
Trend Fitness, de meest innovatieve fitnessclub van Amsterdam! Trend Fitness kenmerkt zich als een kleine, innovatieve en persoonlijke boutique fitnessclub op het mooie Amstelkwartier in Amsterdam-Oost. Wij begeleiden continue onze leden op een professionele wijze met grote betrokkenheid, met het oog voor jouw persoonlijke doelen, uitdagingen en de kwaliteit van het leven.
Sportschool Amsterdam Wibautstraat SportCity.
Het pand is zeer ruim opgezet, waardoor de fitnessruimte ruimtelijk en overzichtelijk is. SportCity Amsterdam Wibautstraat is gelegen in het centrum van Amsterdam en ligt direct naast het station Amsterdam Amstel, waardoor de sportschool goed te bereiken is met de bromfiets of het openbaar vervoer.
Amsterdam SportCity Wibautstraat fitnesskeuze.nl.
SportCity Amsterdam Wibautstraat is gelegen in het centrum van Amsterdam en ligt direct naast het station Amsterdam Amstel, waardoor de sportschool goed te bereiken is met de bromfiets of het openbaar vervoer. Onder SportCity bevindt zich een openbare parkeergarage betaald parkeren, waardoor u eventueel ook met de auto kunt komen.
Sportschool Amsterdam Oost: Geniet van onze Fitness / Gym!
Aan de slag. SPORTS WORLD Sportschool en Fitness in Amsterdam Oost. Op zoek naar een inspirerende healthclub voor fitness, groepslessen, personal training, yoga, wellness, squash en meer? Welkom bij Sports World Amsterdam in de Oude Melkfabriek. Sinds 1887 staat deze plek in het teken van energie.
Basic-Fit Sportschool Amsterdam Amstelstraat.
In het hartje van Amsterdam tussen het Rembrandtplein en Waterlooplein. Door de vele ramen op iedere verdieping heb je overal zicht op de Amstelstraat of op de mooie tuinen van het Willem-Holthuysen Museum. Onze sportschool is zo bijzonder omdat er live groepslessen zijn, er zijn zonnebanken, er zijn personal trainers, er is fysiotherapie, er is gratis WIFI en er is een voedingsspecialist.
Sportscholen in Amsterdam Amstel Regiofitness. Sportscholen in Amsterdam Amstel Regiofitness.
Zoek je een sportschool in Amsterdam Amstel? Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Amsterdam Amstel. Vraag direct een gratis proefles, week of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Amsterdam Amstel.
Sportschool Amsterdam Arena Fit For Free Fitness vanaf 1199, pm.
Fit For Free Amsterdam Arena bevindt zich in de Bijlmer in Amsterdam Zuidoost. De sportschool is gevestigd onder het station Amsterdam Bijlmer Arena en ligt op loopafstand van de Johan Cruijff Arena, de Ziggo Dome en de AFAS Live. De club is prima te bereiken voor inwoners uit Diemen, Oudekerk a/d Amstel en Gein.
Amstelcampus sport fitness: USC.
Amstelcampus sport fitness ligt aan de Wibautstraat in Amsterdam Oost. Het ligt in de plint van het HvA Muller-Lulofshuis. Je vindt er ook Café Amstelcampus. Tweede Boerhaavestraat 10. 1091 AN Amsterdam. 020 525 80 75. Route plannen via Google Maps.
Mobilis CrossFit Amsterdam Fitness for everybody.;
These courses are open to individuals and trainers at all stages of development. The Level 1 Certificate Course serves as the cornerstone for CrossFit methodology and movement. Join a free trial week! Location Amsterdam Buitenveldert. Location Amsterdam Amstel. Terms and conditions.

Contacteer ons

professional fitness amsterdam
fitness academy amsterdam
vrouwen fitness amsterdam
amsterdam oost sportschool
sportschool amsterdam amstel
vacature sportschool amsterdam
goede sportschool amsterdam
sportschool de pijp amsterdam
sportschool amsterdam osdorp
fitness ijburg amsterdam