sportschool de pijp amsterdam


Sporten bij Yagoy de Pijp in Amsterdam en 229 andere sportscholen!
Tijdelijk: een maand lang voor 59, 39, p.m. sporten bij Yagoy de Pijp and 229 andere gyms studios in Amsterdam. Yagoy de Pijp. Bekijk 1452 reviews. Yagoy is een prachtige en zeer ruime Yoga studio midden in de Pijp met maar liefst drie grote yogazalen.
Fitness en groepslessen in Amsterdam de Pijp bij Trainmore.
Fitness bij Trainmore Amsterdam De Pijp. Bij TrainMore Amsterdam De Pijp volg je fitness en groepslessen in een echte urban club aan de Tweede van der Helststraat. Jouw playground in hartje De Pijp, een van de leukste buurten van Amsterdam.
Sportschool Amsterdam Wibautstraat SportCity.
Het pand is zeer ruim opgezet, waardoor de fitnessruimte ruimtelijk en overzichtelijk is. SportCity Amsterdam Wibautstraat is gelegen in het centrum van Amsterdam en ligt direct naast het station Amsterdam Amstel, waardoor de sportschool goed te bereiken is met de bromfiets of het openbaar vervoer.
Sportcentrum De Pijp Gemeente Amsterdam.
Sportcentrum De Pijp. Lizzy Ansinghstraat 88. 1072 RD Amsterdam. 020 252 4330. Direct online reserveren. Voor vragen over huur van de accommodatie kunt u contact opnemen met de afdeling Sportverhuur. Voor algemene vragen over de hal en gevonden voorwerpen kunt u contact opnemen met de halmedewerker via 020 252 4330.
Fresh Fitness Amsterdam Beste Fitnessclub van NL 2018. Weekpas?
Doe mee aan onze gave events. Wat dacht je van een bootcamp op de ADAM Lookout, een early morning yoga sessie op het dak van The Beer Garden, of een stuk hardlopen langs alle hotspots van Amsterdam? Wat wil jij?
Beste Sportscholen in de buurt van De Pijp, Amsterdam, Noord-Holland Yelp.
Afhalen Vul je bezorgadres in. Maak een reservering. De Pijp, Zuid Tolstraat 57-59. 1073 RW Amsterdam Telefoonnummer 020-6751207. De Pijp, Zuid Tweede van der Helststraat 2-8. 1072 PC Amsterdam. De Pijp, Zuid Stadhouderskade 74. 1072 AE Amsterdam. Watergraafsmeer, Oost Wibautstraat 224.
Basic-Fit Sportschool Amsterdam Stadhouderskade.
De Basic-Fit zit naast de Heineken brouwerij. Je kijkt uit op de rotonde van de Weteringschans. Onze sportschool in Amsterdam is zo bijzonder, omdat je bij ons live groepslessen kunt volgen of trainen onder begeleiding van een van onze personal trainers.
Sporten bij TrainMore De Pijp in Amsterdam en 229 andere sportscholen!
Tijdelijk: een maand lang voor 59, 39, p.m. sporten bij TrainMore De Pijp and 229 andere gyms studios in Amsterdam. TrainMore De Pijp. Tweede van der Helststraat 28, 1072 PC, Amsterdam. Bekijk 231 reviews. Amsterdam is een club van TrainMore rijker!
Lesrooster Sportcentrum De Pijp TURNZ Amsterdam Gymnastics.
Vacatures en stages. Onze zaal huren. Sportcentrum De Pijp Bokszaal. Lizzy Ansinghstraat 88. 1072 RD Amsterdam. Ik wil gelijk inschrijven voor een proefles. Turnz Agenda /. Cheerleading bij Turnz. TURNZ Open Gym Sessions. Lesrooster De Pijp. Lesrooster Sportcentrum De Pijp.

Contacteer ons

professional fitness amsterdam
fitness academy amsterdam
vrouwen fitness amsterdam
amsterdam oost sportschool
sportschool amsterdam amstel
vacature sportschool amsterdam
goede sportschool amsterdam
sportschool de pijp amsterdam
sportschool amsterdam osdorp
fitness ijburg amsterdam