Fitness Centrum Amsterdam


Fitness Zuidas-De sportschool van Amsterdam Zuidas Buitenveldert.
Fitness Zuidas is een sportschool in Amsterdam Buitenveldert in de buurt van het Gelderlandplein en op loopafstand van de Zuidas. Wij onderscheiden ons door naast fitness ook veel verschillende groepslessen aan te bieden, zoals boksen/kickboksen, yoga, pilates, spinning, bodypump en nog veel meer.
Basic-Fit Sportscholen in Amsterdam Centrum Fitness voor iedereen.
Fitness bij Basic-Fit. My Basic-Fit Lid worden. Basic-Fit Sportscholen in Amsterdam Centrum Fitness voor iedereen. Sportscholen in Amsterdam Centrum. Zoek jij naar een sportschool in Amsterdam Centrum? Stop dan met zoeken! Basic-Fit heeft namelijk drie sportscholen in het centrum van Amsterdam.
Meest complete sportschool voor Amsterdam West en Centrum.
Bij Health Club Jordaan sport je op jouw manier. Sporten in Amsterdam op joúw manier, dat kan bij Health Club Jordaan. Kom je trainen voor meer spiermassa, een betere conditie of misschien wel zonder doel? Wij zorgen ervoor dat je met een goed gevoel weer naar huis gaat.
Sportscholen Amsterdam allemaal op een rij met review! Sportscholencheck.nl.
In Oosterparkbuurt heb je de bekende sportschool USC vestiging Amstelcampus sport en fitness centrum. Van die sportschool is er ook een vestiging in het centrum genaamd USC vestiging PCH fitness Amsterdam. Daarnaast heb je ook een paar vestigingen van andere bekende fitnessketen zoals Basic Fit en Fit for Free.
Sportschool OosterGym: dé plek voor fitness in Amsterdam.
Introductie: Fitness à la carte. OosterGym in Amsterdam Oost / Watergraafsmeer introduceert: Fitness à la carte! De zekerheid van een kwalitatief goede sportschool met de mogelijkheid om te kiezen voor de laatste fitnesstrends zoals Cross Fitness, Indoor Bootcamp en Small Group Training.
Sportschool Amsterdam Wibautstraat SportCity.
Het pand is zeer ruim opgezet, waardoor de fitnessruimte ruimtelijk en overzichtelijk is. SportCity Amsterdam Wibautstraat is gelegen in het centrum van Amsterdam en ligt direct naast het station Amsterdam Amstel, waardoor de sportschool goed te bereiken is met de bromfiets of het openbaar vervoer. Onder SportCity bevindt zich een openbare parkeergarage betaald parkeren, waardoor je eventueel ook met de auto kan komen. De hoogte van de parkeergarage is 240m. Bij SportCity Amsterdam Wibautstraat is iedereen welkom; jong, oud, dik of dun. Met behulp van het Personal Fitplan helpen de enthousiaste instructeurs je met het beteren van jouw gezondheid en het behalen van jouw persoonlijke sportdoelen. Wil je liever vrij trainen, in groepsverband sporten of kom je alleen voor ontspanning, geen probleem! Bij SportCity Amsterdam Wibautstraat heb je een ruime keuze uit.: Fitness op Technogym-apparatuur.
Sportschool Amsterdam Weteringdwarsstraat SportCity.
Als het je toch lukt moet je rekening houden met het hoogste tarief voor straatparkeren in centrum Amsterdam. Wel kan je goed parkeren in een van de Parkeergarages in Amsterdam Centrum. Binnen stappen bij SportCity Amsterdam Weteringdwarsstraat voelt net als thuiskomen. Door het gevarieerde aanbod aan fitness, groepslessen, zonnebank, sauna, stoombad en persoonlijke aandacht voel je je gelijk op jouw gemak.
Basic-Fit Sportschool Amsterdam Amstelstraat.
Vind je club. Fitness in Amsterdam. Fitness in Den Haag. Fitness in Rotterdam. Fitness in Groningen. Fitness in Eindhoven. 14 dagen herroepingsrecht. Blijf op de hoogte van Basic-Fit. Oh, nog niet overtuigd? Neem anders een dagpas en kom een keertje kijken!
Sportschool Amsterdam Valkenburgerstraat Fit For Free.
Zo kun je al sporten bij 9 sportscholen in Amsterdam en is er altijd wel een in de buurt. Stel zelf je abonnement samen met onze voordelige abonnementen: fitness al vanaf 1199, per maand. Er is professionele begeleiding aanwezig om je op weg te helpen. Er zijn ruime openingstijden, zo sport je wanneer je wilt. Een ruim aanbod aan live groepslessen met een instructeur die je enthousiast maakt. Een functionele trainingsruimte. Gebruiksvriendelijke cardioapparatuur, met TV. Een groot assortiment aan krachtapparatuur. En een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten. Fit For Free Amsterdam Valkenburgerstraat bevindt zich in het centrum van Amsterdam in de buurt van het Waterlooplein.
Start met fitness bij sportschool Mobilis in Amsterdam.
Ben je op zoek naar een plek waar je je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar je jouw doelen haalt? Dan is Mobilis Fitness in Amsterdam Buitenveldert dé sportschool voor jou! Slanker en Fitter het Najaar in met Personal Training van Mobilis Fitness.

Contacteer ons

fitnesscentra amsterdam
jan amsterdam
goedkoop sporten amsterdam
fitnessapparatuur amsterdam
Fitness Centrum Amsterdam
algemene voorwaarden sportschool
fitnesswinkel amsterdam