algemene voorwaarden sportschool


Algemene voorwaarden sportschool.
Op de lidmaatschapsabonnementen die een sportschool met zijn leden aangaat, verklaart de sportschool zijn algemene voorwaarden van toepassing. Vaak dient het lid op het online inschrijfformulier aan te vinken of aan te klikken dat hij akkoord gaat met de algemene voorwaarden van de sportschool.
Algemene voorwaarden Sportschool Ebert.
Fit in 5 Weken. Home Impressie Video Algemene voorwaarden. Artikel 1: ALGEMEEN. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming van alle tussen Sportschool Ebert en het lid gesloten overeenkomsten en maken daar onverbrekelijk deel van uit. 1.2 Sportschool Ebert is een particulier bedrijf welke zich bezig houdt met het exploiteren van sportscholen en zwembaden.
Algemene voorwaarden HealthCity.
Het Lid, niet zijnde een rechtspersoon, heeft bij online inschrijving het recht om binnen 14 dagen na de dag van deze inschrijving aan HealthCity mee te delen dat hij afziet van het lidmaatschap, dit zonder betaling van een boete en zonder opgaaf van reden. Dit geldt niet voor andere vormen van inschrijving en/of indien er sprake is van een bedrijfslidmaatschap hierna; Bedrijfslidmaatschaprdquor.Deze; opzegging dient te geschieden conform hetgeen bepaald is in artikel 7.2 van deze algemene voorwaarden.
Onsportieve voorwaarden bij sportscholen consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Onsportieve voorwaarden bij sportscholen. Nieuws Sportscholen hanteren vaak onredelijke Algemene Voorwaarden AV blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond naar de prijzen en voorwaarden van acht grote sportschoolketens. Veel sportscholen houden zich niet aan wettelijke incassoregels en ook sportscholen die aangesloten zijn bij brancheorganisatie FitVak, houden zich niet aan alle regels.
Algemene voorwaarden ProFit Gym fitness, fitnesscentrum Assen, Zwolle, Ommen, Hardenberg, sportschool.
Het abonnement geeft het Lid recht om onbeperkt gebruik van de standaard faciliteiten van ProFit Gym gedurende de openingstijden van ProFit m.u.v. extra faciliteiten zoals aangegeven op de faciliteitenpagina en in de sportschool. Indien geen automatische incasso heeft kunnen plaatsvinden of indien de betaling gestorneerd wordt, is het Lid aan ProFit Gym een vertragingsrente verschuldigd ter grootte van 6% op jaarbasis, tenzij de wettelijke rente hoger is.
Sportscholen rommelen met algemene voorwaarden Nieuws Telegraaf.nl.
Sportscholen houden er vaak onredelijke Algemene Voorwaarden op na, aldus de Consumentenbond. Onderzoek van deze partij naar de prijzen en voorwaarden van acht grote sportschoolketens wijst dit uit. Veel van deze sportscholen houden zich niet aan wettelijke incassoregels. De Consumentenbond presenteert de resultaten in de Consumentengids van januari 2015.

Contacteer ons

fitnesscentra amsterdam
jan amsterdam
goedkoop sporten amsterdam
fitnessapparatuur amsterdam
Fitness Centrum Amsterdam
algemene voorwaarden sportschool
fitnesswinkel amsterdam