sportschool baarsjes


4 nieuwe plekken om te sporten in West Relaxed West De Westkrant.
Niet alleen horeca, maar ook sportscholen bepalen het straatbeeld in West steeds meer. Deze vier nieuwe sportplekken spotten wij de afgelopen tijd in diverse bekende straten. 1 Femme Gym. Deze sportschool exclusief voor vrouwen zat al een tijdlang in de Vancouverstraat in De Baarsjes.
XPSLogic Login.
Basic-Fit Sportschool Amsterdam Baarsjesweg.
Wat betekent fitnessen bij Basic-Fit Amsterdam Baarsjesweg? Zoek je een leuke en gezellige sportschool in jouw plaats? Als Amsterdammer ben je van harte welkom bij onze Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum aan de Baarsjesweg 224. Gelegen in het voormalig kantoor van het stadsdeel-west in bedrijfsverzamelgebouw de Admiraal.
Core Active Fitness Sportschool in de Baarsjes, Amsterdam West.
In de sportschool kunt u meedoen aan één van de groepslessen of onder begeleiding of zelfstandig trainen. Voor zowel de beginnende als gevorderde sporter hebben we alles in huis om een goede workout te doen. Degene die meer begeleiding nodig heeft kan bij de personal trainer terecht voor een schema en een aantal één op één sessies in de gym.
Start met fitness bij sportschool Gym West.
Bij Gym West kan je 7 dagen gratis fitnessen om zo optimaal kennis te maken met de sportschool van Amsterdam-West. img, div.slide" data-cycle-prev.prev" data-cycle-next.next" data-cycle-pager-eventclick" data-cycle-carousel-fluidtrue" data-cycle-pause-on-hovertrue" data-cycle-logfalse." De" eerste stap is altijd moeilijk, maar Gym West heeft mij top geholpen."
FemmeGym A womens work!
De sportschool voor vrouwen in amsterdam west. FemmeGym richt zich op vrouwen en daarmee willen wij de drempel om een sportschool binnen te lopen wegnemen. En hoewel er enkele andere sportscholen in Amsterdam bestaan, die ook alleen voor vrouwen toegankelijk zijn, is FemmeGym de leukste! Wij zijn gevestigd in Amsterdam west perfect bereikbaar voor iedereen uit de Baarsjes, Bos en lommer en oud west.
Fitness Amsterdam West de persoonlijke sportschool in Amsterdam West.
Sportschool Van de Berg 2018 Alle rechten voorbehouden sitemap. Privacybeleid Sportschool Van de Berg. Sportschool Van de Berg, gevestigd aan de Korte Geuzenstraat 7-9, 1056 KR Amsterdam West, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contacteer ons

goedkope sportschool amsterdam
sportschool bos en lommer
sportschool west amsterdam
sportschool baarsjes
gym amsterdam
sportscholen amsterdam west
fitness center
fitness centre
fittness center
gym amsterdam west