Wat zijn de voordelen van een detox sapkuur?

In het dagelijks leven krijgt je lichaam tegenwoordig veel gifstoffen te verduren. En hoewel je lichaam zelf best wat gifstoffen kan verwerken is het tegenwoordig steeds vaker simpelweg te veel. Dit kan dan weer tot allerlei gezondheidsproblemen leiden, denk maar aan vermoeidheid en een minder goed immuunsysteem. Een detox sapkuur zorgt ervoor dat je lichaam de kans krijgt om de opgehoopte gifstoffen te verwerken en functioneert als een opstapje naar een gezondere leefstijl zodat je in de toekomst niet meer te maken krijgt met een ophoping van gifstoffen.

Wat doet een detox sapkuur voor je?

Een detox sapkuur kan veel voordelen hebben. Allereerst zit een detox sapkuur vol met vitaminen. Dit betekent dat je lichaam veel meer energie krijgt. Ook zal je merken dat je je een stuk rustiger voelt. De vele gifstoffen kunnen je namelijk een opgejaagd gevoel geven. Ook zorgt de detox sapkuur ervoor dat je afvalt. Het bevat namelijk geen vetten of toegevoegde suikers. Verder maakt de kuur het ook makkelijker om een gezondere leefstijl vast te houden, als je de kuur hebt volbracht voelt een “normaal” gezond dieet namelijk als een makkie en is de kans dat je terugvalt op je oude dieet een stuk kleiner.

Wat doe je na de detox sapkuur?

Met behulp van de sapjes van Dr Veggie heb je net met succes een detox sapkuur volbracht, maar wat doe je nu? Hoe graag je het misschien wilt is het niet mogelijk om je hele leven op alleen groentesap te leven, een mens heeft ook dingen als onverzadigd vet nodig. Het is belangrijk dat je gezond blijft eten. Dus zo min mogelijk voorverpakt eten, en vermijd snacks. Je mag natuurlijk wel af en toe iets ongezonds eten, maar maak ongezond eten een zeldzaamheid en geen gewoonte. Als je het gevoel krijgt dat je toch te kort krijgt kan je dit altijd nog aanvullen met groentesappen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.